Arabian Servers Counter Strike 1.6
UNBANNED MY - Printable Version

+- Arabian Servers Counter Strike 1.6 (https://www.arabian-servers.com)
+-- Forum: [Arabian AutoMix's Servers] (https://www.arabian-servers.com/forum-82.html)
+--- Forum: Unbans requests / طلبات فك الحظر (https://www.arabian-servers.com/forum-84.html)
+--- Thread: UNBANNED MY (/thread-22393.html)UNBANNED MY - Loord ^^ - 07-23-2022

I'm fed up that every 1 week 2 I always have to do this.

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin HEREWEGO. 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Looord ^^ 
[AMXBans] Reason : ' Wallhack ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.arabian-servers.com 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 48022796 ' 

https://www.mediafire.com/file/qbjv5gg9qyuozyg/de_inferno0000.bmp/file


https://www.mediafire.com/file/01n6eazw8margs5/de_inferno0001.bmp/file


https://www.mediafire.com/file/01n6eazw8margs5/de_inferno0001.bmp/file

https://www.mediafire.com/file/hzu3eqe9yafsnjr/Arabian_Mix_HALF1.dem/file
https://www.mediafire.com/file/a5z7obwtdufdr6w/Arabian_Mix_HALF2.dem/file


RE: UNBANNED MY - HEREWEGO - 07-24-2022

Please upload the correct screenshots. There should be 3 screenshots taken in ct spawn. Thanks


RE: UNBANNED MY - Loord ^^ - 07-24-2022

those are the captures that there were.


I don't know, I can't see the screenshots either, they are black when I open them wtf.


https://www.mediafire.com/view/2lczp1jin01w9uy/capturas%25282%2529.png/file

Shiko une po te them ne gjuhen tende 3 kapjet qe ishin aty jane ato i hapa nuk po shoh asgje jane ne te zeza une do bej edhe live ne dc e shikon per vete po te duash une te kam kaluar sic jane dhe demo-t njesoj. në demo do t'ju duhet të shihni gjithçka që supozoni. Nuk e di se cili është problemi. Nëse programi juaj që nuk është përdorur për një mijë vjet nuk funksionon, nuk është problemi im, unë kam qenë administrator në ESL me llogarinë time 18-vjeçare dhe e përdor këtë llogari për të luajtur asgjë tjetër. Unë hapa ju e keni përgjuar pamjen tuaj të ekranit


RE: UNBANNED MY - Loord ^^ - 07-24-2022

ja ku e ke kapjen qe jane 3 fotot qe thua dhe une i hap per ti pare dhe jane ne te zeze keshtu qe duhet ti shohesh... nuk e di cili eshte problemi dhe Unë nuk i kuptoj marrëzi të tilla. ju keni demonstrimet keni 3 fotot.


RE: UNBANNED MY - Loord ^^ - 07-24-2022

the same captures that you have made me are those, it is not my problem that you have bugged that or who knows. If I don't, I swear, you're going to make me get in touch with a steam administrator and have him review the game for me that day, etc. because in 20 years of cs this has happened to me so many times since I play here in arrabian which is already 4 years. No one, neither you nor anyone, is going to stop me from cheating, having played 17 thousand hours.


And if I tell you that this is a bug. most likely the plungs of that will be bugeados. you have the demo you have my scan you have the 3 captures, I don't understand you now it happens to you just like the ones you tell me I even sent you the photo of it there you have the link, and no I'm not going to be a cheto because of your screenshoots program that You will have it bugged that it is no longer used.